Under Stockholms Kulturfestival 2018 blandades konstsim och nycirkus i en unik, färgsprakande show mitt i Strömmen i city. Hela 50 artister tolkade kärleken i en föreställning i och ovan vattnet mellan Kungliga Operan och Stockholms slott. Showen visades varje kväll under festivalveckan. Under de fem kvällarna kom mer än 100 000 personer för att se föreställningen.

AQUANAUTS är en grupp akrobater, artister och konstsimmare som genom sina live-föreställningar tolkar existentiella frågor om livet, döden och kärleken. Gruppens unika sammansättning möjliggör framföranden i olika element såsom vatten, luft och eld. Medverkande är bland annat Sveriges främsta konstsimmare och Cirkus Cirkör.

Groundfloor Production var produktionsansvariga för Aquanauts under Kulturfestivalen och hanterade allt från genomförande till logistik, backstage och planering. På uppdrag av Stockholm Stad genomfördes produktionen med budgetansvar, avtalshantering, artist service etc. Groundfloor Production var också involverade i skapandet av produktionen och en nära del av teamet kring produktionsprocessen under hela arbetet.